luni, 13 septembrie 2010

Bancul verii

Un circ este in pragul falimentului. Patronul convoaca toata echipa, careia ii ofera un termen de o luna, timp in care echipa fie improvizeaza noi numere pentru a relansa circul, fie circul va fi lichidat.
Trece luna, urmeaza reperezentatia de proba: acrobatii executa salturi la limita mortii, clovnii se intrec pe ei insisi, dresorii fac elefantii sa mearga pe sarma, etc etc....patronul este dezamigit si ii anunta ca nu l-a impresionat nimic. La final, vine la patron grajdarul circului: "domn' patron, am rugamintea sa ma lasati sa prezint un numar la care lucrez de 4 ani..." PatronuL : "tu??? ce poti sa-mi prezinti tu???" Restul echipei, in disperare de cauza, il implora pe patron: "va rugam sa-i dati o sansa! cine stie, poate are cheia succesului!!!"
Patronul cedeaza, si grajdarul isi incepe numarul: deschide bratele si incepe sa alerge in jurul arenei....dupa un tur de arena isi ia zborul, timid, apoi din ce in ce mai sus. Se avanta spre cupola circului, dupa care coboara in looping si reia zborul de la 1 metru de pamant. Planeaza, zboara pe spate, pe-o parte, mai executa cateva looping-uri si aterizeaza la punct fiz, exact in mijlocul arenei.
Echipa aplauda frenetic, dar se opreste cand surpinde privirea patronului, care exclama:
Asa!  Imiti o pasare!  Si ?!??

Niciun comentariu: