joi, 19 august 2010

Initierile la distanta

De curand am postat pe site doua initieri gratuite: Armonizarea Universala si Zalmoxe, pe care le trimit numai la distanta. In fiecare zi mi se umple inbox-ul de mailuri, cu intrebari gen: functioneaza? cum se primeste? se manifesta la fel de puternic, asa cum se manifesta o initiere face 2 face? si mai multe...acestea cel putin sunt cele mai frecvente.

Sa o luam cu inceputul: este posibil orice, singura limitare vine din partea noastra, sau mai bine spus din partea mintii noastre, care filtreaza la nivelul logicului palpabil, vizibil, imediat. In disciplinele esoterice, este important sa ne cultivam si dezvoltam partea dreapta a creierului, parte aproape atrofiata la omul pragmatic, occidental si contemporan in acelasi timp. Plecand de aici, ne deschidem din ce in ce mai mult in fata Cunoasterii si a posibilitatilor noastre, nelimitate.
Revenind la subiectul nostru: este adevarat ca unele transferuri energetice se manifesta mai puternic atunci cand se fac in persoana. Este posibil ca unele sa nu se poata oferi decat asa, conform traditiei sau a modalitatii transmise de fondator. Practic, se poate orice...
Cum se primeste o astfel de initiere? simplu: se intra in meditatie, se practica respiratia totala - care ne ajuta sa intram in starea alfa, dupa care se invoca entitatile sa transfere energiile trimise de profesor. Se ramane in aceasta stare atat cat se simte transferul energetic, dupa care se iese din meditatie, delicat.
Ce trebuie inteles, este ca profesorul (maestrul) este un intermediar,  un canal, prin care se manifesta entitatile.

Despre meditatie si tehnici de meditatie, am sa revin, cert este ca meditatia este foarte importanta pentru oricine sa faca un pas inainte in lumea irealitatii imediate.

Un comentariu:

ommiracle spunea...

Cheia universului este intentia. Tot intentia sta la baza initierilor la distanta, a tratamentelor, a ... miracolelor.
Credinta cu care transmiti intentia este aceea credinta pe care trebuie sa o avem cu totii, zi de zi.
Urmeaza increderea - sinonima poate cu credinta, increderea in Creator si in Creatia Lui/ a Ta.
Sa nu uitam de Iubirea care trebuie sa fie prezenta in fiecare act de creatie...